Кои сме ние ?

Оторизиран вносител на италианската марка часовници Guardo.

Guardo Watch е италианска марка часовници със седалище в гр. Бреша, Италия. Марката се появява на пазара през 2000г. Guardo доставя висококачествени ръчни часовници, и вече повече от 15 години на европейския пазар. Guardo е изградила собствено дизайнерско бюро с професионални дизайнери на часовници, които усилено работят над създаването на десетки модели ръчни часовници. Guardo предлага две основни линии – модерна и луксозна.  Но основната функция на ръчните часовници на Guardo е акцентирането върху стила на техния собственик. Производствените мощности на производството на часовници Guardo са разположени в Азия, в една от най-големите фабрики за производство на часовници. Съвременното оборудване и европейските стандарти гарантират най-високото качество на продуктите. Съвременните технологии са в състояние да роботизират до 80% от операциите по сглобяване на часовници.
Всички часовници на Guardo работят с батерия. Ръчните часовници с кварцови механизми са доказали своята най-висока точност и надеждност. Кварцът е специфичен вид кристал, който наподобява стъкло. Когато кристалът на кварца е подложен на механични натоварвания, електрически ток или налягане, той вибрира с постоянна честота. Тези уникални характеристики осигуряват най-високо ниво на точност на кварцовите часовници. Часовнците Guardo работят с кварцови механизми на най-добрите световни производители:
MIYOTA (CITIZEN WATCH CO LTD Concern, Japan)
EPSON (Seiko Group Concern, Japan)
Guardo.bg e оторизиран вносител на италианската марка часовници Guardo. Разполагаме с голям набор от различни модели маркови часовници на топ цени. Произходът на всички часовници е гарантиран.