*Условията за ползване на сайта са подчинени на действащото законодателство на Република България.За всички неуредени въпроси се прилагат разпоредбите на българското законодателство. Онлайн магазин Guardo.bg си запазва правото да променя Общите условия по всяко време.Препоръчваме на потребителите да посещават страницата с Общите условия периодично. С всяка покупка клиентът се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.

*Договорът за продажба, сключен чрез Интернет, е договор за продажба от разстояние.Договорът за продажба от разстояние се сключва въз основа на предложение, отправено от онлайн магазин Guardo.bg (Доставчик) до всеки потребител (Клиент) на електронния магазин. Договорът за продажба от разстояние се счита за сключен от момента на потвърждаване на конкретната поръчка от страна на онлайн магазин Guardo.bg и клиента.

*Всички предлагани часовници в онлайн магазин Guardo.bg са нови, от официалните вносители, 100 % оригинални и с гарантиран произход.Всички цени са в български левове и с ДДС.

*При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на 24 часа, оператор на сайта уведомява клиента за изчерпването й чрез съобщение до посочения от клиента електронен адрес или на посочения телефонен номер. В случай, че е направен превод по сметка, клиентът ще може да избира между възстановяване на сумата, отказ от поръчката или избор на друга стока от онлайн магазина.Възстановяването на сумата е в срок до 30 календарни дни.

*Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да се откаже от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта.Потребителят предварително писмено трябва да информира Guardo.bg чрез формата за рекламации. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта, в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната й опаковка.Условията и политиката в онлайн магазина не важат за физическите ни обекти. След като се убедим в състоянието и ненарушения търговски вид на върнатата стока, възстановяваме заплатената от клиента цена. Разноските в този случай са за сметка на клиента. Възстановяването става по посочена от клиента банкова сметка или с „Пощенски превод“ чрез Еконт или Спиди в срок до 30 календарни дни.

*Личните данни, които онлайн магазин Guardo.bg получава, ще бъдат използвани единствено и само за обслужване на потребителите. Те няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за други цели.

*Прилаганите условия и цени са валидни само за онлайн продажби и могат да бъдат различни от тези прилагани във физическите ни обекти.

*Екипът на Guardo се старае да обновява наличността на продуктите всеки ден,но поради голямата наличност това отнема повече време.Възможно е поръчания от вас артикул да не е в наличност,за което молим да ни извините.Не всички предлагани марки в онлайн магазина са налични във физическите ни обекти.